radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Esports L’Ajuntament posa un horari d’accés a la zona esportiva de la Figuerassa

L’Ajuntament posa un horari d’accés a la zona esportiva de la Figuerassa

Esports Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 922 0

Fins ara la pista d’atletisme i el camp de futbol d’aquesta zona esportiva estaven oberts al públic sense restricció. Això havia provocat que molts usuaris aprofitessin per portar a passejar els seus animals de companyia, oblidant-hi els excrements o envaint els espais utilitzats pels clubs esportius locals fins i tot mentre aquests entrenen.

Per tot plegat el consistori ha decidit limitar l’accés a un horari concret i tancar el recinte la resta del temps.En les últimes setmanes, s’ha enllestit el tancat perimetral del recinte, cosa que permet tancar-lo a partir d’ara.

La regidora d’esports de l’Ajuntament, Montserrat Rovira, explica que la Figuerassa és un espai esportiu i  que en aquestes zones no està permesa l’entrada d’animals. Amb les restriccions horàries es pretén millorar l’estat general de la zona per la pràctica de l’esport.

La porta de la Figuerassa tancada

La porta de la Figuerassa tancada

El consistori ha establert un horari d’obertura per tal que tothom pugui utilitzar-lo lliurament, amb finalitats esportives,  mentre estigui obert. Així s’estableix dues hores d’obertura al matí i  unes 5 a la tarda de dilluns a dissabte.

Els diumenges, sinó hi ha prevista activitat esportiva, el recinte de la Figuerassa estarà tancat i l’accés estarà prohibit.

Rovira explica que ara es posaran els cartells explicatius de les noves normes de funcionament del complex esportiu, situat al barri de St. Lluís.

La regidoria d’esports explica que La Figuerassa és un equipament esportiu com ara el Palauet o el camp de futbol, i que cal introduir un horari d’obertura per a la pràctica esportiva, i evitar la presència d’animals de companyia.