radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDimarts, 19:30 -20:00

i després

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimarts, 20:00-21:00
Inici » Es farà una 2a edició del llibre sobre  l’agricultura al nostre municipi

Es farà una 2a edició del llibre sobre  l’agricultura al nostre municipi

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 706 0

Aquest Nadal el regal de l’Ajuntament de PLF ha tornat a ser un llibre. Enguany es titulava ‘L’agricultura a Palafolls abans i ara’, i és un repàs a la història d’aquest sector al nostre municipi.

En la primera edició es van imprimir unes 700 còpies, que s’han exhaurit en menys d’un mes. Davant el degoteig de persones interessant-se pel llibre, el consistori ha decidit fer  una 2a edició de 300 exemplars que estaran disponibles en breu, pels qui ja l’hagin demanat o pels qui a partir d’ara vulguin aconseguir-lo.

Els llibres de la col.lecció de la Font del Ferro

Els llibres de la col.lecció de la Font del Ferro

El llibre, que s’ha repartit gratuïtament, es podrà aconseguir d’aquí uns dies a les oficines municipals.

PLF ha estat sempre un municipi de tradició agrícola, abans que altres sectors acaparessin protagonisme econòmic. L’agricultura a Palafolls abans i ara’ estudia l’evolució del sector al nostre poble des de mitjans del segle XIX i fins l’actualitat, ja sigui a través de les dades recollides de fonts escrites, o a través de testimonis orals.

El llibre, d’Aleix Freixa, és la revisió adaptada per al format llibre i per a una lectura senzilla,  del seu treball de recerca elaborat fa 2 anys quan l’autor era estudiant de l’IES de la Font del Ferro de PLF.

Des de fa uns anys, el consistori edita en llibre el millor treball de recerca del centre educatiu que tingui per objecte d’estudi el nostre municipi. Ho fa dins el que s’anomena  Un any abans el consistori  havia editat un altre treball  de recerca, en aquell cas, sobre el Castell de PLF.