radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Inici » Adjudicat l’assessorament per fer la consulta sobre la prolongació de la C32 a Blanes

Adjudicat l’assessorament per fer la consulta sobre la prolongació de la C32 a Blanes

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 645 0

L’ajuntament de la ciutat  ha adjudicat per un 5.700 euros els treballs de suport i d’assessorament del procés participatiu respecte la prolongació de l’autopista C-32 a l’empresa The Whatsons, de Vilafranca de Penedès. La decisió va ser aprovada la passada setmana per la Junta de Govern Local i serà l’Ajuntament blanenc qui es farà càrrec de l’organització i finançament d’aquesta consulta popular.

Un total de set empreses van presentar les seves respectives propostes, i l’empresa del Penedès va ser escollida per les millores presentades tant en la metodologia proposada com en els aspectes tècnics per dur a terme el procés participatiu.
Ja s’ha fet la primera trobada entre els representants de l’empresa adjudicatària i els membres de la Comissió de Seguiment. Aquest grup de treball encapçalat per l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, està format per les forces polítiques amb representació municipal, membres de la Plataforma Aturem la C-32 i tècnics de l’Ajuntament de Blanes. Durant la trobada, es van tractar diversos aspectes relacionats amb la metodologia que s’utilitzarà, així com de la temporalització de la consulta. D’entrada, la durada aproximada que es va plantejar perquè es pugui dur a terme el procés participatiu, que culminarà amb la jornada de consulta, és de 80 dies en total, tot i que ja es va concretar que aquest termini es podria allargar per qualsevol circumstància que aconselli ampliar el topall establert a priori. Tot i això, el termini total no podrà excedir els 100 des de l’adjudicació dels treballs.

La intenció primera del consistori era poder fer la consulta el proper mes de març, tot i que la data no està definida.