radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Policial - Judicial La Policia Local i Protecció Civil de PLF participen a la 2a trobada de vehicles Policials i d’Emergències

La Policia Local i Protecció Civil de PLF participen a la 2a trobada de vehicles Policials i d’Emergències

COMPARTEIX-HO
, / 617 0
poli car

Patrulla de PLF que participarà demà a la trobada.

Demà dissabte  es farà aquesta segona trobada a Pineda de Mar organitzada per l’Ajuntament de la ciutat, amb la col·laboració de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil (AVPC) i de la Policia Local de Pineda. La Trobada coincideix amb el segon aniversari de Protecció Civil de  Pineda i s’ha tornat a organitzar, per segon any consecutiu, per l’èxit de participació i visitants de la primera edició.

La Trobada tindrà lloc des de les 10 h fins a les 17.30 h, al Passeig Marítim de Pineda, en el tram comprès entre el carrer Tribala i l’Avinguda dels Tarongers, a la Plaça Sara Llorens i al terreny junt al Taurus.

Més d’una cinquantena de participants, entre el quals hi haurà Associacions de Voluntaris, Cossos de Seguretat i Cossos d’Emergències, es trobaran a Pineda per mostrar als assistents les dotacions i els recursos amb els quals compten, i quin és el seu funcionament davant les situacions d’emergències i de protecció civil.

Com a cossos de seguretat i emergències, han estat convidats a la trobada, personal del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), Bombers de la Generalitat, Policies Locals, Policia d’Andorra, la Gendarmeria de França, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil, Policia Nacional (CNP), Creu Roja, Agents Rurals, DYA i Agrupacions de Defensa Forestal (ADF), Departament de Carreteres de la Generalitat.

També hi participaran membres de la Unitat Militar d’Emergències, Caçadors d’Alta Muntanya i de Salvament Marítim amb l’helicòpter Helimer.

La Policia Local de PLF i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil del nostre municipi hi seran presents amb els seus vehicles, com ja van fer en la primera edició.