radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Comarcal Relleu de cap als Castellers de l’Alt Maresme, que ara busquen nous membres

Relleu de cap als Castellers de l’Alt Maresme, que ara busquen nous membres

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 738 0
Maduixots-VCatalana

Els castellers de l’Alt Maresme abans de construir un castell

Aquest diumenge s’ha fet al Teatre Clavé de Tordera l’assemblea ordinària de l’entitat que ha triat el malgratenc Roberto Moral com a nou cap de colla pels propers dos anys. D’aquesta manera, Moral, que és membre fundador, pren el relleu de Marc Ruiz, que continuarà com a President dels Castellers de l’Alt Maresme.

Els objectius que es va marcar Roberto Moral per a la propera temporada 2016 van ser consolidar els castells de 7 ja assolits i poder encarar altres castells de la gamma alta de 7 (com el 5d7 o el 7d7) encara no assolits per la colla. Ho explicava el nou cap de colla al programa En Xarxa de RP.

L’entitat castellera també vol ampliar la colla i per això han programat durant quinze dies assajos oberts a les persones que els vulguin conèixer de prop la seva activitat.

Els maduixots, que és el nom amb el que es coneix als castellers locals,  iniciaran els seus assajos el dimarts dia 2 de febrer al seu emplaçament habitual a l’escola Sant Jordi de Pineda, i durant dues setmanes transformaran aquests assajos en Escola de Castells.

D’aquesta manera volen que totes aquelles persones que no han experimentat mai, des de dins, la construcció d’un castell, pugui participar-hi de forma activa i viure l’experiència.

A l’assemblea també es va presentar el calendari d’actuacions per aquest any. A banda d’actuar a les festes majors dels municipis implicats, entre ells, PLF, també actuaran a Canet, Sant Pol i Vilassar. L’aniversari de la colla es celebrarà a finals d’abril a Blanes