radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Policial - Judicial Localitzen un noi de 13 anys donat per desaparegut a Blanes

Localitzen un noi de 13 anys donat per desaparegut a Blanes

COMPARTEIX-HO
, / 1368 0

Efectius de la Policia Local de Blanes han localitzat aquest dissabte sa i estalvi un jove de 13 anys de qui s’havia denunciat la seva desaparició la tarda del passat divendres. La denúncia la va presentar la mare davant els Mossos d’Esquadra, després que la darrera vegada que se l’havia vist va ser pels volts de les tres del migdia de divendres.

Arran de la presentació de la denúncia de desaparició, els efectius de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra han estat especialment amatents, per intentar localitzar el jove, que se suposava que anava amb el seu patinet.

També es van fer cartells amb la seva fotografia per tal que la ciutadania ajudés a la seva cerca.

De fet va ser una trucada d’una veïna del municipi la que ha permès als efectius de la Policia Local localitzar-lo sa i estalvi, traslladant-lo a la prefectura d’aquest cos, on la seva mare l’ha anat a buscar pels volts de quarts de 10 del matí d’aquest dissabte.

Segons el Diari de Girona, el noi havia estat expulsat de classe el divendres i després d’enfadar-se amb la mare, que l’havia renyat, el noi va marxar a casa d’un amics, on va passar la nit sense avisar a la família.

Diari Girona /Ràdio Palafolls