radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Mobilitat Es redueixen els accidents de trànsit a Malgrat de Mar

Es redueixen els accidents de trànsit a Malgrat de Mar

COMPARTEIX-HO
, / 631 0

El 2015 es va tancar al municipi veí amb una davallada de l’accidentalitat viària. En concret s’ha rebaixat un 14.5%.

L’any passat hi va haver un total de 84 accidents de trànsit, 14 menys que un any abans. El que també baixa és el nombre de sinistres amb ferits; el 2014 hi va haver 39 accidents amb ferits de diversa consideració, mentre que l’any passat la xifra es va reduir considerablement fins els 18.

En els últims anys, el nombre de sinistres a Malgrat s’ha anat reduint . Fa només 2 anys, al 2013,es van registrar 127 sinistres,  cosa que demostra la tendència a la baixa del nombre d’accidents a la vila.

Un dels punts  en els que  vol actuar l’Ajuntament és a l’av Costa Brava, una de les principals vies d’accés al municipi.

D’altra banda, la Policia Local de Malgrat informa d’una incidència viaria aquesta setmana. Fins dijous el tram del carrer de Sant Esteve comprès entre els carrers de Mar i de Mallorca estarà tallat al trànsit de vehicles de les 9h i fins les 18 h. Segons l’Ajuntament la companyia Endesa ha de portar a terme uns treballs en aquest punt del municipi.

El trànsit es desviarà pel Passeig de Llevant. La Policia Local demana als conductors que estiguin atents  a la senyalització extraordinària que hi haurà a la zona fins aquest dijous.