radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Comarcal Renoven les ambulàncies del SEM a la nostra zona

Renoven les ambulàncies del SEM a la nostra zona

COMPARTEIX-HO
, / 774 0

El Servei d’Emergències Mèdiques, el SEM, ha estrenat  noves ambulàncies a la demarcació de Girona i l’Alt Maresme. La substitució de tota la flota de vehicles d’emergències del SEM es deriva del desplegament del nou concurs del transport sanitari.

Fruit del nou concessionari, s’incorporen quatre cotxes equipats com a UCI mòbil per tal que el metge sigui el primer en arribar en casos de malalties o urgències greus.

Aquests nous vehicles estan ocupats per un tècnic i un metge. Entre les millores tecnològiques, aquestes noves  ambulàncies incorporen aparells que fan massatge cardíac de manera molt precisa i intel·ligent, millorant el servei al pacient insitu.

El nombre de vehicles medicalitzats no varia, i  és exactament el mateix que hi havia fins ara però el que sí s’ha fet és redistribuir les unitats i els efectius i també s’han incorporat nous recursos mèdics i tecnològics als vehicles. A partir d’ara, hi haurà 59 ambulàncies per tota la demarcació de Girona on també pertany l’Alt Maresme.