radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Esports La Penya Barcelonista de PLF assisteix a la presentació del documental sobre Josep Sunyol

La Penya Barcelonista de PLF assisteix a la presentació del documental sobre Josep Sunyol

COMPARTEIX-HO
, / 784 0

Aviat farà 80 anys que uns soldats feixistes van assassinar al president del FC Josep Sunyol. Coincidint amb aquest aniversari, aquest any està declarat com a any Sunyol, per posar en coneixement i en valor la figura de qui fou president del barça  just a l’esclat de la Guerra Civil.

IMG-20160119-WA0000

Membres de la Penya Barcelonista a l’acte d’ahir a BCN

En el marc d’aquesta celebració ahir al vespre es va estrenar al cinema Aribau de Barcelona el documental  ‘Josep Sunyol. Un crit valent’, que repassa la vida d’aquest industrial català, propietari d’una empresa sucrera i dirigent catalanista durant els anys vint i trenta del segle passat.

A l’acte de presentació oficial del film hi van assistir el president de la Generalitat, Carles Puigdemont; la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell; el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu; i membres de la junta directiva del club, a més de diverses personalitats.

El club va convidar també als responsables de la Penya Barcelonista de BCN, l’única que porta el nom de l’expresident de Barça i alhora diputat d’ERC assassinat pel feixisme