radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
Home Societat Nova jornada per renovar-se el DNI a PLF

Nova jornada per renovar-se el DNI a PLF

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 672 0

Des de fa uns anys una unitat mòbil de la Policia Nacional visita periòdicament el nostre municipi per tal de gestionar les renovacions i expedicions dels documents d’identitat sense necessitat de desplaçar-se a les comissaries de Lloret o Mataró.

Això permet fer els tràmits amb més comoditat i sense llargues esperes i desplaçaments.

El proper dia 26 es farà la primera sessió d’aquest any per tramitar aquestes gestions a PLF. Per poder renovar o expedir un nou DNI cal demanar cita prèvia a través del telèfon de la comissaria de PLF. 3 dies després de fer els tràmits, ja es pot recollir el nou document també a la caserna de la nostra localitat.

Cada any unes 700 persones renoven el seu DNI a PLF des del passat 2008, quan es va iniciar el servei al nostre municipi. Aquestes gestions es fan periòdicament cada mes o mes i mig, excepte a l’estiu, quan es fa una aturada del servei.

Ahir es va obrir les inscripcions per a la propera jornada de renovacions i la llista ja està a la meitat. De fet des de la pròpia comissaria expliquen que les hores es solen omplir en qüestió de dies i recomanen als interessats sol·licitar cita el més aviat possible.

Des de la posada en marxa de la nova comissaria, la tramitació de DNI ja no es fan al MiD sinó directament al centre policial de la nostra localitat.

Trobareu el telèfon per sol·licitar hora i consultar la documentació necessària al web de RP.