radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Divendres, 10:00-13:00
Home Mobilitat La Generalitat construirà un pont sobre la Tordera

La Generalitat construirà un pont sobre la Tordera

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 582 0

L’objectiu del projecte és unir, a través d’un pont que passi per damunt del Delta de la Tordera, Malgrat de Mar i Blanes. En aquest sentit, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha adjudicat la redacció del projecte, que haurà de servir per millorar la mobilitat entre les dues poblacions tocants amb Palafolls.

El pressupost per a realitzar les obres i el projecte s’estima d’uns 5 milions d’euros. El pont se situaria sobre unes carreteres que pertanyen a la Diputació de Girona l’una (la GIP-6831) i a la Diputació de Barcelona l’altre (la BV-6001).

El projecte vol dotar la zona d’un nou viaducte, amb els seus accessos corresponents per tal de substituir la via actual, que pateix nombroses problemàtiques de mobilitat i té diferents ‘handicapts’ estructurals i manques de seguretat viària. Per això la Generalitat vol enderrocar el viaducte existent i substituir-lo per el nou pont, que es començarà a construir durant aquest any.

El projecte constructiu inicial ja fa anys que existeix, des del 2008. Ara, però, s’ha adjudicat la redacció d’un projecte que inclourà els canvis de normativa, dels preus i de l’IVA.

Per altre banda, l’Ajuntament de Blanes a concretat ja les condicions per adjudicar el suport tècnic a la consulta popular sobre el perllongament de la C-32.