radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal Mor el regidor de Territori i Sotenibilitat de Tordera

Mor el regidor de Territori i Sotenibilitat de Tordera

COMPARTEIX-HO
, / 864 0

Aquesta matinada ha mort als 48 anys el regidor de territori de Tordera i 2n tinent d’alcalde, Carles Seijo, per una aturada cardiorespiratòria al seu domicili.

Carles Seijó. Ràdio Tordera

Carles Seijó. Ràdio Tordera

Carles Seijo va entrar a l’Ajuntament el passat mes de maig amb la coalició ICV-Podem Som Tordera, on era el número 2. Arran del pacte de govern amb CIU, va entrar a formar part del govern aquesta legislatura. Actualment s’encarregava de l’àrea de Territori i Sostenibilitat que entre d’altres departaments hi ha l’ordenació del territori, obres i serveis, pagesia, sostenibilitat i via pública.

El consistori ha decretat dos dies de dol oficial i s’han suspès totes les activitats que estaven previstes en aquestes jornades al municipi veí, també les de caracter electoral. Des de l’Ajuntament de Tordera es vol mostrar tot el suport i condol a la família del regidor.

Després dels dos dies de dol, la secretària del consistori iniciarà tots els processos administratius amb la junta electoral per suplir la baixa del regidor torderenc.