radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

SendesDivendres, 14:30-15:00
Home Cultura Monòlegs per recollir joguines de la Creu Roja

Monòlegs per recollir joguines de la Creu Roja

Cultura Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 608 0

L’Assemblea de Blanes-Lloret-Tossa de la Joventut de la Creu Roja està organitzant aquests dies diferents activitats en el marc de la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja. Si ahir es van dur a terme un seguit d’activitats infantils, pel pròxim divendres s’ha programat una sessió de monòlegs que se celebrarà al Teatre de Blanes.joguines15d

L’espectacle tindrà un preu simbòlic de 3 euros i mig, als quals s’hi podran sumar aportacions voluntàries o joguines, que han de ser noves, ja que la campanya d’enguany no accepta materials de segona mà. Les portes del teatre s’obriran a 2/4 de 10 del vespre, mitjà hora abans dels monòlegs per tal que el públic tingui temps de fer les seves aportacions a la recollida de joguines. L’espectacle comptarà amb un repertori de vuit monologuistes.

D’altra banda, el mateix divendres hi ha una altre activitat d’aquesta campanya a Blanes, concretament l’Espai Creatiu el Moralla, que acollirà una Jam Sesion amb músics de Blanes, de 9 del vespre a 3 de la matinada. Aquest, doncs, serà un altre dels punts de recollida de joguines i aportacions. La campanya seguirà oberta fins el 29 de desembre i es preveuen més activitats fins aquesta data. A més dels diferents punts on es facin activitats, es poden aportar joguines a les seus centrals de l’Assemblea Creu Roja Blanes-Lloret-Tossa. N’hi ha una a cada població.