radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home General Protecció Civil de Palafolls busca nous voluntaris

Protecció Civil de Palafolls busca nous voluntaris

General Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 885 0

L’entitat de protecció civil del nostre municipi busca voluntaris per fer més gran la seva plantilla. És per això que ha obert un període per tal que els interessats enviïn el seu currículum per formar part de l’Associació. Protecció Civil precisa d’entre 10 a 15 voluntaris més per seguir amb les tasques que realitza l’entitat en el nostre municipi.

Tot i això, pel moment no hi ha un nombre límit en les inscripcions. I és que l’Associació vol tenir en cartera una nombre més elevat del que realment necessita perquè en d’altres ocasions s’han trobat amb imprevistos. Hi ha gent que s’apunta al voluntariat i després per motius diversos ha d’esborrar-se.

És per això que Protecció Civil no posa límit en les inscripcions. De totes maneres hi ha una sèrie de requisits que cal complir per poder apuntar-se. S’ha de ser major d’edat, indispensablement de Palafolls i sobretot s’ha de tenir ganes de col·laborar i fer coses pel municipi.

El procés per realitzar la inscripció és senzill i només caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça de l’entitat: avprotecciocivilpalafolls@gmail.com . De moment no hi ha marcat un període fix, però es calcula que durant el mes de desembre i el mes de gener l’entitat anirà rebent i revistant els currículums per, posteriorment, iniciar una fase d’entrevistes i seleccionar els voluntaris.