La Fira Palafolls TotCanvi passarà a ser mensual a partir de l’any que ve

Les dates de les TotCanvis d'aquest any
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El certamen va néixer d’una iniciativa conjunta entre l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls, l’Ajuntament i RP. Ara, després de diverses edicions i modificacions, la fira passarà a ser mensual.

La Palafolls Totcanvi és una fira que va adreçada tant a persones individuals com a comerciants que vulguin desprendre’s d’objectes que ja no utilitzen, ja sigui duent a terme l’intercanvi amb d’altres participants o bé venent el producte a un preu simbòlic.

En els seus inicis va celebrar-se de forma semestral, és a dir 2 cops l’any, posteriorment va passar a fer-se 4 edicions anuals i ara, vist l’èxit de participació que hi ha en cada edició, se celebrarà un cop al mes. La proposta es fer-ho el segon dissabte de cada mes.

Les dates de les TotCanvis d'aquest any
Les dates de les TotCanvis d’aquest any

D’altra banda, la ubicació de la fira tornarà a ser el Fòrum Palatiolo, com en les seves primeres edicions. Arran de les obres de la nova caserna de la Policia Local de Palafolls el certamen es va traslladar a la Plaça de Poppi. Ara, però, retorna a la seva ubicació original, ja que és més cèntrica i, per tant, hi transita més gent. Això, segons l’ACEP, és positiu perquè incentiva la vida comercial del poble.

De tot plegat n’ha parlat el president de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls, Francesc Tresserras

Les inscripcions per muntar paradeta a la Fira també canviaran de format i s’adequaran a les possibilitats de les noves tecnologies. Fins ara s’havia d’omplir un full d’inscripció i, a partir de l’any vinent, podrà fer-se via whatssap, tot i que es mantindrà el preu de 3€ com a dret d’inscripció, uns diners que es destinaran a motius solidaris.

Les novetats del certamen s’estrenaran a partir de l’any vinent. És a dir, que la primera fira de l’any que ve serà el dia 9 de gener.

Abans, però, encara queda una fira Palafolls TotCanvi. Serà  aquest diumenge 13 de desembre i les inscripcions per participar-hi s’hauran de fer com s’han fet fins ara: a través d’un formulari, que pot trobar-se ja al portal web de l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics