radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home General Un ferit lleu a causa d’una explosió de gas butà al barri Santa Maria

Un ferit lleu a causa d’una explosió de gas butà al barri Santa Maria

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 752 0

Als voltants de les 17h de la tarda d’aquest dimecres s’ha registrat una explosió de gas al número 91 del carrer Capdevila. L’incident s’ha produït quan la família que resideix a l’habitatge intentava encendre una estufa catalítica, és a dir, que funciona amb bombona de gas.

En un moment de descuit, la bombona ha anat deixant anar gas aumulant-se en una bossa, que després ha acabat provocant un deflagració que ha fet malbé gran part de la casa, sobretot mobiliari i els finestrals i persianes del menjador. Tot i que l’habitatge no ha patit danys estructurals importants, la família ha passat la nit a casa d’uns coneguts, tot i que l’Ajuntament de Palafolls ha ofert un allotjament alternatiu.

Zona de l’explosió

Antoni Carreras, cap de la policia local de Palafolls, ho explicava així des del lloc dels fets

L’únic ferit en la deflagració ha estat el pare de la família, que ha patit cremades de segon gran en un dels braços i ha estat traslladat a l’hospital.

Tot i que no s’ha hagut de lamentar danys personals greus, l’edifici ha patit destrosses considerables en el mobiliari. De fet, les persianes i els vidres de les finestres han volat a causa de l’ona expansiva de l’explosió. De totes maneres, els bombers han entrat a l’edifici per fer-ne una valoració i no han registrat danys estructurals, amb la qual cosa no hi hauria perill d’esfondrament. Això sí, les diferents estances i el menjador de la casa haurien patit desperfectes importants.

En l’actuació hi van participar dues dotacions dels bombers, Mossos d’Esquadra, Policia Local i una ambulància medicalitzada.