radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dimecres, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Home Comarcal Malgrat encendrà les llums de Nadal amb una festa

Malgrat encendrà les llums de Nadal amb una festa

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 607 0

Serà aquest dissabte al vespre, però les activitats per donar inici a la il·luminació nadalenca arrencaran al matí. A les 11h es farà un taller de photocall per als més petits, però serà amb la caiguda del sol, quan es farà l’encesa de les llums. A quarts de 7 del vespre, els gegants de Malgrat, Bernat i Eulàlia, seran els encarregats d’encendre l’enllumenat nadalenc de Malgrat. Ho faran a la plaça de l’església i  després hi haurà xocolatada popular a càrrec de l’Associació de Comerciants. Serà llavors quan tothom es podrà fer fotos amb el photocall que hauran fet els infants al matí.

Elements ornamentals de Nadal a Malgrat. Ajuntament Malgrat

Elements ornamentals de Nadal a Malgrat. Ajuntament Malgrat

A partir de dissabte les llums de Malgrat estaran enceses cada nit fins a quarts de 10 del vespre, entre setmana. Els caps de setmana i festius s’apagaran una hora més tard, menys les dates assenyalades, com Nadal i cap d’any, que estaran encenses fins la matinada.

Els ornaments nadalencs es concentren als carrers del centre, allà on està l’entramat comercial i com a novetat, enguany s’ha il·luminat també la torre  del parc del Castell, les pèrgoles de l’avinguda del Bon Pastor i a tot el carrer de Ramon Turró, on fins ara només es feia un tram.

El cost de l’enllumenat és d’uns 30.000 euros que paga íntegrament l’Ajuntament de Malgrat. Un any més el consistori ha encarregat el lloguer de les llums a l’empresa Ximenez Catalunya, la mateixa que ha il·luminat grans ciutats com Barcelona o Saragossa