radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Comarcal La Diputació espera un augment de turistes a la província per l’any que ve

La Diputació espera un augment de turistes a la província per l’any que ve

COMPARTEIX-HO
, / 585 0

Aquesta setmana s’ha fet a Sant Fruitós del Bages la 4a Jornada del Cercle de Turisme, titulada “Som Barcelona, som molt més”, organitzada per la Diputació de Barcelona.

En la trobada es van presentar uns estudis que preveuen prop de 4 milions de turistes la pròxima temporada a les comarques barcelonines. Una xifra que demostra la tendència a l’alça del sector turístic a la demarcació, que no ha parat de créixer en els darrers anys.

Pel que fa al nombre de pernoctacions, la previsió és que s’arribin a més de 12,5 milions al finalitzar l’any 2015, mentre que a l’any 2014 es van situar en 12 i escaig. En aquest sentit, el vicepresident segon de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, va recordar l’aposta d’aquesta entitat per la promoció turística a la demarcació de Barcelona i la necessitat de crear aliances entre la ciutat de Barcelona i el territori.

En la 4a jornada del Cercle de Turisme, també es va fer balanç de la feina feta enguany per Turisme de la Diputació: 300 accions de promoció amb una inversió de 1.500.000 euros.

A les jornades hi va participar també l’empresa pública Malgrat Turisme, l’encarregada de la promoció turistica de la vila veïna. En les últimes setmanes l’empresa participa en esdeveniments, congressos i trobades diverses sobre turisme amb l’objectiu de promocionar la població per tal de millorar les xifres de visitants cara l’any vinent.