radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Comarcal Lloret impulsa un centre de dia pels sense sostre

Lloret impulsa un centre de dia pels sense sostre

COMPARTEIX-HO
, / 666 0

Aquesta mateixa setmana, l’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, i la directora de l’Àrea de Negoci de CaixaBank, Teresa Cosials, han signat un conveni pel qual l’Obra Social de ‘la Caixa’, dóna més de 1.000 euros per la compra de diferents electrodomèstics que estaran destinats  al futur centre de dia per a persones sense sostre.

Aquest centre, que ben aviat entrarà en funcionament, vol ser un espai de trobada per aquelles persones que viuen al carrer o en espais inadequats i que no disposen dels serveis més bàsics. Amb l’aportació realitzada per aquesta entitat bancària, es podrà equipar el centre amb diferents electrodomèstics, fet que permetrà donar un major servei als usuaris.

El consistori ha destacat que no és el primer cop que ‘la Caixa’ col·labora amb l’Ajuntament de Lloret, cosa que es valora com a molt positiu ja que suposa la implicació amb programes socials com el del centre de dia, que pretén atendre les necessitats més bàsiques i sobretot, establir vincles amb les persones sense sostre i poder millorar les seves condicions.