radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Divendres, 10:00-13:00
Home Cultura Concurs d’idees per cobrir la pista exterior del Palauet

Concurs d’idees per cobrir la pista exterior del Palauet

COMPARTEIX-HO
, / 785 0
pista

Pista Exterior del Palauet. Google

La majoria de partits polítics que es van presentar a les passades eleccions municipals portaven al seu programa la cobertura de la pista que hi ha al costat del Palauet i que és totalment oberta. La pista, més enllà d’usar-se per activitats esportives lliures, també es sol fer servir per a la realització d’actes  i festes populars, sobretot durant la Festa Major de la nostra vila.

Uns actes que estan sempre a l’expectativa de les condicions meteorològiques. Per exemple, en l’última festa major, aquest setembre passat, tots els balls de nit estaven previstos en aquesta pista, però l’amenaça de pluja va obligar a traslladar-los tots dins el Palauet.

Per evitar estar sempre condicionat per la climatologia, el consistori ha decidit organitzar un concurs d’idees per tal de cobrir la pista i per tant millorar i augmentar la seva explotació per a actes esportius i culturals. Josep Rueda és regidor d’Urbanisme.

-*

La intenció del consistori és que arquitectes i tècnics proposin idees de projectes constructius per la coberta d’aquesta pista, tenint en compte que al costat hi ha una peça arquitectònica molt potent, com és el Palauet, i cal evitar un gran impacte  visual.

De moment només és un concurs d’idees. La idea guanyadora s’emportarà 1500€ i l’Ajuntament es guardarà el projecte per poder executar-lo en un futur.

-*

Per tant no es tracta d’un projecte pròpiament dit, sinó d’idees constructives. Quan finalment es faci el projecte guanyador, s’encarregarà un projecte definitiu.

Ara com ara, però, no hi ha data prevista per executar el projecte.

El govern, al principi de la legislatura, va expressar la voluntat de tirar endavant les inversions i projectes que eren coincidents als programes electorals, a l’entendre que eren unes necessitats consensuades. Una d’elles és aquesta cobertura de la Pista exterior del Palauet