radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Restauren una part del parc Francesc Macià de Malgrat
, / 1754 0 0

Restauren una part del parc Francesc Macià de Malgrat

COMPARTEIX-HO
Home General Restauren una part del parc Francesc Macià de Malgrat

Es preveu que les obres s’enllesteixin aquesta setmana. Els operaris estan treballant en la millora i el condicionament de la part antiga del parc. Un parc, el Francesc Macià, que representa un dels espais més verds de Malgrat, així com una de les atraccions turístiques més importants del municipi.

El projecte de restauració de la zona antiga del parc va començar ara tot just fa 10 dies. Les obres tenen per objectiu fer una posta a punt dels elements més identificatius d’aquest espai del recinte. Així, les grans figures infantils que presideixen el parc, afavorint la zona com a reclam turístic canviaran una mica la cara després de les obres.

Segons dades de l’Ajuntament, unes 46.000 persones han visitat el parc Francesc Macià en el que va d’any. De fet, l’espai, que és d’accés gratuït acull habitualment celebracions infantils i se sol utilitzar com a punt de trobada d’excursionistes i sortides escolars.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Malgrat de Mar s’apunta que l’ús continu del parc genera unes despeses fixes, que podrien cobrir-se si es cobrés entrada. De totes maneres, ara per ara la voluntat del govern és mantenir la gratuïtat d’aquest espai públic.

L’alcalde la població ha explicat que les obres s’han fet perquè volen mantenir el parc en les millors condicions. Unes condicions que requereixen un manteniment exhaustiu i una renovació habitual del material. De fet, l’any passat, aquest espai va rebre el certificat d’excel·lència d’una empresa turística coneguda.

A banda de restaurar diferents elements de les monumentals figures, també s’està treballant en l’arbrat i en l’enllumenat de la zona. El parc, que té uns 50.000 metre quadrats es divideix en dues zones, una d’infantil, que és la que s’està condicionant actualment; i una altre de juvenil, inaugurada l’any 2007.