radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Home Breus Malgrat penjarà al web de l’Ajuntament 20.000 fotografies de la història del poble

Malgrat penjarà al web de l’Ajuntament 20.000 fotografies de la història del poble

Breus

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 754 0

La iniciativa respon a la voluntat de l’equip de govern de Malgrat d’actualitzar i fer més útil per a la població la pàgina web de la institució municipal. Si fa uns dies van crear un espai perquè els malgratencs poguessin dur a terme diferents tràmits administratius a través d’Internet, així com un altre de la policia local, ara posen a disposició dels usuaris un seguit d’imatges de la història de la població.

Es tracta de 20.000 fotografies que fins ara només podien consultar-se a l’Arxiu municipal. A partir del divendres 27 de novembre ja podran veure’s aquestes imatges, de diferents fons documentals, a través del portal web del consistori. El mateix divendres es farà una presentació de la iniciativa a l’espai de l’Arxiu Municipal de Malgrat.

Al llarg dels anys, l’Arxiu ha rebut un nombre considerable de fons documentals de persones i entitats malgratenques i ara es volen posar a l’abast de tothom. Per el moment, però, només es podrà veure els documents referents al fons fotogràfic d’Antoni Poch. El fotògraf ha plasmat al llarg de la seva trajectòria la història de Malgrat a través de la fotografia i ara podrà visitar-se la seva obra per Internet. Tot i això, la intenció de l’Ajuntament és anar afegint poc a poc d’altres fons documentals relacionades amb la població al portal, amb l’objectiu de facilitar la seva consulta.