radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25-00:00
Home Comarcal Malgrat de Mar i Calella participen a un nou congrés de turisme

Malgrat de Mar i Calella participen a un nou congrés de turisme

COMPARTEIX-HO
, / 565 0

La setmana passada les poblacions de l’Alt Maresme van ser presents a la World Travel Market de Londres, una de les fires de turisme més importants i assentades a nivell internacional. Ara, els responsables de promocionar el turisme de les dues poblacions han estat al 1r Congrés Internacional de Turisme Familiar, que se celebrat a Port Aventura entre ahir i avui. L’organitza l’Agència Catalana de Turisme, amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Tarragona – Costa Daurada.

Els dos municipis van anar a Londres per tal de buscar un augment del turisme britànic per tal de compensar la forta baixada del turisme rus a les costes catalanes. En el congrés celebrat a Port Aventura, però, han anat a buscar l’atracció d’un altre tipus de turisme: el turisme familiar i l’esportiu.

Aquest congrés ha nascut amb la intenció d’analitzar de la mà de tècnics i professionals diferents casos d’èxit turístic en aquests àmbits per tal d’aportar eines a les localitats que hi ha participat.

De fet, Calella ha estat un dels exemples que s’han tractat. L’Ironman Calella-Barcelona, que fa uns anys que organitza la població, es considera un cas pràctic d’èxit en l’atracció de turisme esportiu. El congrés ha destacat la coordinació entre els patrocinadors, administracions públiques i voluntaris que formen part de l’esdeveniment.

D’altra banda, la trobada també ha tractat les necessitats que reclamen les famílies quan viatgen per Europa a través de ponències i tallers pràctics.

La regidora de turisme i comerç de Malgrat de Mar, Carme Ponsa, ha explicat que la presència de la població en aquesta trobada era important perquè el municipi s’ha consolidat com a marca de turisme familiar. De totes maneres reconeix que ara per ara l’oferta bàsica és de sol i platja, tot i que s’està treballant per ampliar el ventall i atraure més famílies estrangeres.