radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Cultura Divendres comença la Festa Major de Lloret de Mar

Divendres comença la Festa Major de Lloret de Mar

COMPARTEIX-HO
, / 754 0

Ho farà amb una cercavila gegantera a partir de les 19h de les 19h de la tarda, que anirà des de la Plaça Lluís Companys fins a la Plaça de la Vila. La rua de gegants serà la talonera de l’inici oficial de la Festa Major de Sant Romà, que s’obrirà amb el pregó a partir de 2/4 de 9 a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de la població. Aquest any anirà a càrrec de Rafael Pacha, vicepresident de la casa extremenya de Lloret de Mar.

Les celebracions s’allargaran fins el dia 22 de novembre i compten amb un programa d’activitats i actes pensats per a totes les edats, des de balls populars, fins a competicions esportives o concerts destinats als joves. De fet, aquest any s’han programat dos caps de setmana de barraques, per on passaran grups de renom com ara Oques Grasses, els Mojinos Escocidos o Els Catarres. Per l’escenari hi passaran onze grups durant dos caps de setmana.

D’altra banda, També participaran en la Festa Major d’enguany en altres activitats actors coneguts com Joan Pera o Josep Linuesa.

Un altre dels plats forts de la festivitat és la Fira Medieval, que tindrà lloc durant aquest cap de setmana, entre dissabte i diumenge.

En definitiva, la població ofereix un programa de Festa Major de Sant Romà farcit d’activitats i esdeveniments per satisfer des dels més petits fins als més grans de la població.