radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Economia L’Ajuntament de Malgrat donarà feina a 9 aturats gràcies als Plans d’Ocupació 2015

L’Ajuntament de Malgrat donarà feina a 9 aturats gràcies als Plans d’Ocupació 2015

COMPARTEIX-HO
, / 1943 0

Els atorga el Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, però es tracta de feines temporals. Tres auxiliars administratius, tres informadors ambientals i tres més de civisme, un responsable i dos agents cívics ocuparan durant un període de 6 mesos aquesta vacants obertes.

Aquests llocs de treball s’han pogut oferir gràcies a una subvenció que es va atorgar a l’Ajuntament de Malgrat per una quantitat d’uns 71.000 euros dirigits exclusivament a la contractació de 9 persones en situació d’atur, preferentment majors de 45 anys. A més, també s’ha donat una subvenció de 7.020 euros per destinar-los a un mòdul formatiu per rebre un certificat de professionalitat. El mòdul l’hauran de dur a terme dins de la seva jornada laboral.

La subvenció prové d’una sol·licitud presentada per l’Ajuntament de Malgrat el passat 29 de juliol al Programa Treball i Formació de la Generalitat, adreçat en persones en situació d’atur que hagin exhaurit la prestació o el subsidi per desocupació.

Durant tota la passada setmana es van realitzar els processos de selecció, en els que han participat 45 persones derivades des de l’Oficina de Treball de l’Alt Maresme. Els seleccionats ocuparan el seu nou lloc de treball a partir d’aquest pròxim divendres.