radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Economia Seminari i taller per aprofundir en el màrqueting i començar a conèixer el LinkedIn

Seminari i taller per aprofundir en el màrqueting i començar a conèixer el LinkedIn

Economia Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 600 0

Entre avui i demà l’Àrea de Promoció econòmica ha organitzat dues accions formatives de caire diferent. Avui comença un seminari, el segon inclòs dins el programa Fem Empresa, per tal de parlar del màrqueting per poder vendre més.  El seminari es farà entre avui dimarts i demà dimecres al MiD  en horari de matí i amb totes les places ja esgotades.

En total hi haurà una 20a d’emprenedors que busquen en aquests tallers eines que els permetin tirar endavant les seves idees de negoci.

El seminari introduirà conceptes bàsics del màrqueting directe, per ajudar a vendre més. Ho explica Sílvia González, de l’Àrea de Promoció econòmica de PLF.

Aquest seminari, forma part del programa conjunt Fem Empresa, impulsat per les àrees de promoció econòmica de Tordera, Malgrat i Palafolls.

Paral·lelament, també demà dimecres, es farà una sessió formativa, en format de píndola, per a ajudar a la recerca activa de feina. En aquest sentit s’ha organitzat un taller introductori i bàsic per conèixer  la xarxa social per a professionals més estesa i usada; el LinkedIn.

El taller, que serveix també per presentar els serveis de l’Àrea de Promoció Econòmica de PLF, es farà demà al Casal de la Dona i es busca un format participatiu, pel que el nombre màxim de participants és d’una 15a.

Aquestes dues accions formatives organitzades per l’Àrea de Promoció Econòmica volen incentivar l’acció econòmica tant dels negocis com també dels palafollencs. La intenció del servei és de poder donar continuïtat a aquest tipus d’accions formatives. De fet la propera es preveu pel proper dia 25.