radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Cultura Les alumnes de pintura del Casal de la Dona exposen al MiD

Les alumnes de pintura del Casal de la Dona exposen al MiD

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 557 0

Aquest mes de novembre la sala d’exposicions de l’edifici MiD presenta  la mostra “Pinzells i dones”, a càrrec de les alumnes de pintura de l’Associació de Dones de Palafolls.

L’exposició de treballs realitzats en el marc d’aquesta activitat es va inaugurar el dia 7 de novembre i estarà oberta fins el proper 8 de desembre.

La mostra inclou entre 5 i 6 peces de diferent format de les 8 alumnes de taller.

L´exposició al MiD

L´exposició al MiD

La professora de Pintura del casal de la Dona de PLF, Sandra Fernández, explica que s’usen tota classe de tècniques com acrílic, oli o llapis i que sempre es treballa sobre paper o tela, i que la exposició serveis per ensenyar la feina feta i promocionar el taller.

Cada dimarts al vespre es reuneix el grup de treball al casal de la D¡ona durant unes 2 hores. La instructora aclareix que no es tracta de mecanitzar la pintura, sinó donar eines i explicacions per ajudar a expressar l’art de cadascú. El taller a més inclou la seva versió infantil, també els dimarts, però a la tarda.

L’exposició inclou una 30a de quadres de formats i mides diferents que es poden veure fins a principis de desembre amb entrada gratuïta i durant l’horari habitual d’obertura de la sala d’exposicions del MiD.