radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Esports L’amateur empata i recupera la 2a plaça del campionat

L’amateur empata i recupera la 2a plaça del campionat

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 681 0

Dissabte l’equip palafollenc s’enfrontava al Cassà. Els dos estaven tocats per derrotes a la jornada anterior i volien refer-se aconseguint la victòria al municipal de PLF. Al final, empat i repartiment de punts pels dos equips. El partit va ser vibrant. El primer en marcar va ser el PLF, al minut 73, gràcies a David. Quan ja semblava que els 3 punts es quedarien a casa, els de la Selva van aconseguir empatar al 88.

El PLF va acabar amb 10 jugadors sobre el camp i sense entrenador per l’expulsió de Pol Victòria i de Pai Matas, per protestar.

L’empat permet recuperar la segona plaça del campionat, gràcies a l’ensopegada del Cornellà de Terri, davant del Tordera.  Ara l’amateur té 19 punts i està a 8 punts del líder, i aquest cap de setmana jugaran contra el Banyoles, 4ts amb 16 punts.

El juvenil va caure per la mínima a St Celoni. Fins al final del partit es mantenia l’empat a 0, però al minut 81, el St Celoni va marcar un solitari gol que els donava la victòria i els 3 punts. El juvenil es queda 3r a la taula amb 13 puntts i aquest cap de setmana jugaran a casa contra el Tordera, que és 12è.

El cadet en canvi manté el liderat de la categoria de forma sòlida després de guanyar al Racing Blanenc per 5 a 3, amb gols d’Iker, dos d’Alex, Noel i Juan. El cadet té  18 punts, 15 més que el seu proper rival; el Tossa, que és penúltim.

L’infantil no va poder superar al Tossa. Sempre va anar a remolc dels de la Selva. Víctor va empatar a 1 i Jordi va empatar a 2, ja a la segona part, però el Tossa es va acabar imposant per 3 a 2. L’equip palafollenc és 8è o la setmana que ve juguen contra el penúltim classificat, que és el Blanes.