radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Societat La nova Confraria de PLF s’encarrega enguany de la recollida d’aliments i joguines

La nova Confraria de PLF s’encarrega enguany de la recollida d’aliments i joguines

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 690 0

La campanya que cada any engegava les Noves Generacions del PP, paral.lelament a la que organitza l’Ajuntament, enguany la promou la recentment creada Confraria de Sant Lluís i Santa Maria de Palafolls.  La campanya es centre en aliments i joguines que es recullen en diferents establiments comercials de PLF i també a través de 4 carpes que s’aniran instal.lant al nostre municipi en 4 dissabtes diferents, començant aquest proper dia 28 a St Lluís.

Recollida de l'any 2013, organitzada per les NNGG del PP. Foto: Facebook

Recollida de l’any 2013, organitzada per les NNGG del PP. Foto: Facebook

Tot el material recollit serà entregat a entitats solidàries com Creu Roja i Càritas per tal que sigui distribuït entre famílies amb pocs recursos. Ho explica Ruth Artime, secretària de la Confraria de PLF.

En les edicions passades de la campanya, l’organització havia anat a càrrec de les NNGG del PP de PLF. Enguany el canvi respon a la voluntat de fer conèixer i promocionar la nova entitat, creada molt recentment al nostre municipi.  Tot i que comparteixen membres destacats, Artime ha volgut desvincular la Confraria amb el PP.

La confraria neix amb la voluntat de promoure noves processons al nostre municipi per setmana santa. Neix després de la polèmica viscuda aquest any  i arran que es  prohibís des de l’Ajuntament la processó revista pels carrers del barri de St Lluís, on havien de desfilar, entre d’altres, exmembres dels legionaris.