radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu NitDijous, 23:00 -23:30

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Esports El blanenc Francesc Zurita serà ciclista professional a partir de la temporada vinent

El blanenc Francesc Zurita serà ciclista professional a partir de la temporada vinent

COMPARTEIX-HO
, / 662 0

El jove ciclista s’ha compromès amb l’equip austríac Team Voralberg. Després de córrer durant 15 anys en categories inferiors i com a amateur Zurita té l’oportunitat de dedicar-se professionalment al ciclisme i assegura que és una gran satisfacció i que seguirà treballant per aprofitar l’oportunitat i tractar de no baixar d’aquest tren, que és el seu somni.

A més, a explicat que el repte és gran, però que confia en les seves possibilitats i que amb ganes u esforç podrà fer bones coses.

El ciclista blanenc és l’actual sots-campió d’Espanya Elit, una prova en la que per davant seu només va quedar el ciclista de Movistar, Alejandro Valverde. Ara, amb el salt al ciclisme professional, Zurita deixa enrere 5 anys de calendari amateur, en els que ha corregut amb 4 equips diferents.

Francesc Zurita és un esprintador que ha destacat en els tres últims anys aconseguint etapes de prestigi en diferents voltes regionals per arreu de l’estat espanyol.