radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Mobilitat Blanes aprova fer una consulta sobre el perllongament de l’autopista fins Lloret

Blanes aprova fer una consulta sobre el perllongament de l’autopista fins Lloret

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 669 0

Ho va fer en ple celebrat dijous, en el qual va donar el vist-i-plau per realitzar, finalment, una consulta popular perquè els blanencs expressin la seva opinió sobre el projecte de prolongació de la C-32 entre la població i Lloret de Mar.

D’aquesta manera es suma a la seva localitat veïna, ja que Lloret també farà el proper any una consulta popular sobre aquesta obra.

L’obra està prevista, però, que comenci al tombant d’any  i ha aixecat forta oposició al territori, tot i la defensa dels consistoris i la Generalitat.

La moció es va aprovar per 13 vots a favor i 8 abstencions, corresponents als regidors de l’equip de govern (PSC i CiU). Qui va defensar la moció va ser Jordi Gaitán, en representació de l’entitat ecologista Associació Pinya de Rosa.

A més a més, la moció demana que la Generalitat apliqui una moratòria en el projecte, amb l’objectiu de guanyar temps perquè Blanes i Lloret celebrin les consultes populars referents a l’obra. A més a més, es demana que la consulta es realitzi en un període màxim de tres mesos.

D’altra banda també es va aprovar una moció per aconseguir que l’Ajuntament sigui el titular del tram urbà de la Gi-600, per tal d’aprovar després la construcció d’una rotonda a la zona de Ca la Guidó.