radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25-00:00
Home Mobilitat Desconvocada la vaga de RENFE prevista per avui

Desconvocada la vaga de RENFE prevista per avui

COMPARTEIX-HO
, / 593 0

Renfe ha anunciat aquest dimecres a la tarda que ha quedat desconvocada la vaga parcial que els treballadors de la companyia havien anunciat per avui, dijous. Les aturades havien d’afectar els trens del servei de Rodalies de Barcelona i GIrona, així com els combois de mitja i llarga distància.

Els sindicats UGT, CCOO, CGT i SF havien anunciat que oferirien el 66% dels serveis habituals durant les hores punta i el 33% durant la resta del dia com a mesura de protesta per les, denuncien, contractacions precàries, reduccions injustificades de les remuneracions i falta de reposició del personal de la companyia.

Finalment, però, amb la desconvocatòria de la vaga, el servei funcionarà amb els horaris habituals.