radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Taller a l’institut per celebrar el dia Mundial contra la violència de gènere

Taller a l’institut per celebrar el dia Mundial contra la violència de gènere

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 773 0

D’aquí a un mes, se celebra arreu del món el dia Mundial contra la violència de gènere. Moltes poblacions catalanes faran activitats durant aquells dies per tal de conscienciar a gent de totes les edats i col·lectius diversos sobre aquest tipus de violència. Palafolls acollirà diferents esdeveniments amb l’objectiu d’arribar al màxim de gent possible i des de diferents vessants.

És per això que des de les diferents àrees de l’Ajuntament s’està impulsant coordinadament una programació de diferents d’activitats sobre la temàtica que es faran al poble durant la setmana del 25 de novembre.

Un dels principals objectius de la campanya de conscienciació és treballar amb els joves. És per això  que  des de l’àrea de joventut prepara  un col.loqui-taller que amb el nom de ‘uns amors de cine’, vol conscienciar als joves sobre el paper dels homes i les dones en la societat a través de la visió que se’n dóna als mitjans de comunicacions. Ho explica Albert Muñoz, tècnic de joventut del municipi.

La xerrada taller que es realitzarà a l’institut posarà la mirada en el paper dels mitjans de comunicació, el cinema o internet a l’hora de parlar o transmetre el rol de l’home i la dona en la nostre societat. Té per objectiu, doncs, desmitificar i desestigmatitzar aquests rols a través d’una assemblea o punts de reflexió, en els quals els joves podran intervenir i debatre sobre la temàtica. El taller es dividirà en dos blocs, constarà primer de la intervenció d’un professional que obrirà la taula de debat a través d’explicacions, i després d’un espai perquè els joves opinin i expressin les seves inquietuds vers la temàtica.

El taller a l’institut es farà el dilluns 23 de novembre, dos dies abans del dia mundial contra la violència de gènere i serà una activitat de les moltes que es faran durant aquella setmana en el nostre municipi per combatre aquest problema social.