radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Societat El cementiri mostrarà la seva ampliació el dia de Tots Sants

El cementiri mostrarà la seva ampliació el dia de Tots Sants

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 920 0

Com cada any el cementiri local obrirà el primer de novembre per tal que tothom qui ho vulgui pugui apropar-se a recordar a aquelles persones desaparegudes.

Com des de fa uns anys, a més, l’escola de Música de PLF participarà activament oferint petites actuacions de música  en directe, amb diferents formacions musicals, amb la que es vol acompanyar en aquest dia de recolliment.

Imatge del cementiri de Palafolls. Foto: Cabrera- Junqueras

Imatge del cementiri de Palafolls. Foto: Cabrera- Junqueras

Enguany a més, el consistori convida a tots els visitants a conèixer l’ampliació del recinte que s’ha fet en els últims mesos, pel que inclourà també l’actuació del quartet de veus CatAlinKa amb un recital de musica sacra ortodoxa.  Ho explica el regidor d’urbanisme, Josep Rueda.

L’any passat els palafollencs que van anar al cementiri el dia de Tots Sants van poder consultar una exposició gràfica del projecte d’ampliació del recinte que ara s’obre.

Més que una ampliació, és com un nou cementiri”
Josep Rueda, regidor d’urbanisme

Aquesta ampliació ha dotat el cementiri amb un primer mòdul de 54 nous nínxols dels 8 mòduls previstos en el projecte a llarg termini.

Aquesta ampliació ha costat poc més de 200 mil €, la meitat l’ha pagat l’empresa gestora del recinte, mentre que l’altre meitat l’ha pagat l’Ajuntament per les actuacions consistents en l’enjardinament, les escales i el mobiliari. Aquesta ampliació, suposa a la pràctica, un nou cementiri al costat de l’actual.

Per aquests dies pròxims a Tots Sants el cementiri tindrà un horari especial. Dijous obrirà al matí. Divendres de 10 a 5 de la tarda i tant dissabte com diumenge, dia 1, obrirà de 10 a 6 de la tarda ininterrompudament.