radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Societat L’Associació TDAH Maresme i la Selva ha celebrat una jornada de sensibilització a Malgrat

L’Associació TDAH Maresme i la Selva ha celebrat una jornada de sensibilització a Malgrat

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 706 0

Durant aquest dissabte s’han fet diferents activitats al parc Francesc Macià de Malgrat encaminades a la conscienciació sobre el Trastorn per Dèficit d’Atenció amb o sense Hiperactivitat, conegut per les seves sigles; TDAH

Les activitats d’aquest dissabte van ser una pedalada popular i solidaria amb el lema: ‘vine a pedalar pel TDAH’ on la inscripció costava 2 euros. La pedalada va acabar amb una xocolatada. Durant tot el dia, a més, hi va haver una programació d’actes i actuacions, a càrrec de diferents entitats.

El nostre municipi hi ha participat amb la presència de diferents mares de les escoles palafollenques, que van representar una actuació sota el nom de ‘Mares per el TDAH’. També hi van actuar les alumnes de l’escola de Dansa del Ventre del nostre poble.

Tot el recaptat durant la jornada anirà destinat a les jornades sobre el Trastorn de Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat que se celebren durant el proper mes de gener, en les quals es forma a famílies i a diferents professionals de l’àmbit educatiu per millorar les eines per tractar els joves amb aquest trastorn. Ho explica una de les membres de l’Associació TDAH Maresme i la Selva, Fina Esquin.

Tret d’aquestes activitats, l’Associació treballa durant tot l’any per millorar las condicions de les famílies i dels propis joves amb TDAH. L’entitat va néixer per iniciativa d’un grup de pares i mares que convivien amb el trastorn i els objectius que tenen són molt clars i concisos: conscienciar, sensibilitzar i aportar eines per tal de fer més amena la convivència amb el TDAH.

La jornada va comptar amb nombrós públic que va animar les activitats programades al Parc Francesc Macià.