radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Medi Ambient L’Ajuntament de Palafolls netejarà les rieres del poble

L’Ajuntament de Palafolls netejarà les rieres del poble

COMPARTEIX-HO
, / 559 0

Arribada la tardor, també s’enceta la temporada de pluges que poden ser intenses. Per estalviar-se possibles problemes en episodis torrencials, l’Ajuntament ha aprovat un projecte de neteja de les lleres de les principals rieres que passen pel nostre municipi.

La intenció és minimitzar els riscos d’inundació i permetre el correcte desguàs de les aigües pluvials a través de les nombroses rieres que creuen el nostre municipi.

El cost  del projecte s’enfila per sobre dels 31 mil€, finançats per una ajuda del FEDER, el Fons Europeu de desenvolupament Regional.

Ho explica el regidor de Medi Ambient de PLF, Juan Andrés Osorio.

El consistori ha decidit actuar, tot i que la responsabilitat i la competència és exclusiva de l’ACA, l’Agència Catalana de l’Aigua. L’organisme, però, té dificultats econòmiques i no prioritza aquestes actuacions, pel que molts consistoris, com el de PLF, signen convenis per encarregar-se d’aquest manteniment de rius i rieres.

El consistori intenta mantenir mínimament netes les rieres del nostre municipi, que són les vies de desguàs natural de l’aigua, pel que és vital que estiguin netes en cas de pluges intenses, per evitar les inundacions.