radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDivendres, 19:30 -20:00

i després

Parlem en SèrieDivendres, 20:03-20:30
Home Comarcal Donen els seu cabell per a fer perruques

Donen els seu cabell per a fer perruques

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 789 0

12 perruquers de 5 centres de Lloret s’ha sumat als actes amb motiu del Dia Internacional Contra el Càncer de Mama que se celebra avui amb la campanya ‘Flocs Solidaris’ que s’ha fet arreu de l’Estat per tal de recollir cabell natural per fer perruques per a les dones que pateixen càncer de mama o han perdut la seva cabellera a causa dels tractaments de quimioteràpia o radiologia.

En total, 60 persones han donat 20 o més centímetres del seu cabell i s’han fet 150 tallats pel mòdic preu de cinc euros. Uns diners que es destinaran a la mateixa causa solidària.

Des de Lloret de Mar ja han avançat que la seva intenció és  repetir la iniciativa l’any vinent.
La iniciativa va néixer a Andalusia i enguany, per segona edició, s’ha realitzat a diverses ciutats d’arreu de l’Estat com Sant Joan Despí, Sevilla o Palma de Mallorca, entre d’altres.
L’activitat s’ha portat a terme aquest cap de setmana des de les onze del matí i fins passades les quatre de la tarda a la plaça de la vila. El coordinador de la iniciativa a Lloret, Aitor Robles,  ha explicat que la iniciativa ha aplegat persones de totes les edats, des de nenes que s’han tallat fins a 40 centímetres de cabell o pacients que ja estan en tractament de quimioteràpia i que encara tenen la seva cabellera i han volgut aportar el seu granet de sorra. El mateix coordinador ha  explicat que en aquesta primera edició s’han vist  desbordats i que durant aquesta setmana acabaran de recollir tots els flocs de cabells que els veïns vulguin lliurar i, posteriorment, ho enviaran a Màlaga, on resideix l’entitat principal organitzadora de la campanya.