radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Societat PLF organitza un nou curs de monitors pel Nadal

PLF organitza un nou curs de monitors pel Nadal

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 593 0

El local jove de Can Batlle acollirà del 18 de desembre al 10 de gener una nova edició del curs intensiu de monitor d’hivern. De places limitades, el curs s’adreça a totes aquelles persones interessades en realitzar les tasques i les funcions que s’atribueixen al monitoratge d’infants i joves, mitjançant la seva participació, ja sigui de forma voluntària o remunerada, en projectes en l’àmbit de l’educació en el lleure.

El tècnic de joventut, Albert Muñoz, explica que el curs és intensiu i  que s’allarga fins a mitjans de gener i que abans d’obrir inscripcions ja hi havia llista de gent interessada.

El curs vol preparar als alumnes per organitzar, dinamitzar i avaluar  activitats educatives adreçades a grups formats per persones amb edats compreses entre els 3 i els 20 anys en el marc de la programació general d’una entitat, projecte o servei.

El curs es compon de 310 hores i s’estructura en tres parts: formació presencial i a distància i pràctiques.
El sistema d’avaluació es basa en la realització d’una sèrie d’exercicis que permeten evidenciar si l‘alumne ha adquirit aquelles competències necessàries per desenvolupar les tasques i funcions d’un monitor de lleure infantil i juvenil.
L’avaluació favorable de les dues etapes del curs dóna accés a l’obtenció del carnet i el diploma de monitor imprescindible per poder treballar en  les activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil com ara casals d’estius, esplais, colònies o menjadors escolars, entre d’altres. El curs es fa per Nadal, per tal que els alumnes tinguin el títol ja per l’estiu i puguin treballar de monitors en l’època en la que hi ha més oferta.

El preu general és de 220€, però hi ha descomptes per aturats. A més els palafollencs pagaran 190€ pel curs.

Podeu inscriure-us a la plana web de l’Ajuntament de PLF.