radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Política PLF vol acollir 5 famílies de refugiats

PLF vol acollir 5 famílies de refugiats

Política Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 832 0

L’Ajuntament de PLF explicarà demà en sessió plenària les actuacions municipals previstes per l’acolliment de refugiats procedents de l’Orient Mitjà. Bàsicament en referència als refugiats sirians,  afganesos i eritreus, que marxen dels seus països d’origen pels conflictes armats que s’hi viuen.

Es preveu que Catalunya acollirà 1.200 refugiats abans del mes de novembre, dels quals entre 600 i 800 es quedaran a la ciutat de Barcelona i, la resta, es distribuirà per tot el territori català.

En aquest sentit, PLF ja s’ha posat en contacte amb les entitats que com Creu Roja i Acnur, treballen per donar suport als refugiats i oferir la possibilitat d’acollir alguna de les famílies refugiades que vindran a Catalunya.

La previsió parla d’oferir habitatge social per a 5 famílies. Ho explica el regidor responsable de la iniciativa a PLF; Juan Andrés Osorio.

Osorio explica que el fons de les ajudes no prové de l’Ajuntament, sinó que el consistori només ofereix logística, ja que l’operativa prové d’Europa i que cal diferenciar-les de les ajudes socials que es donen al consistori, que provenen de fons diferents.[row]

[one_third]

 

[/one_third]

[one_third]

 

[/one_third]

[one_third]


El ple serà demà divendres
a partir de les 20h.
En directe a Ràdio Palafolls 


[/one_third]

[/row]

Serà un dels 11 punts a l’ordre del dia del ple de demà divendres, que també ha de servir per aprovar els comptes de l’Ajuntament de PLF corresponent a l’any passat i serà el moment de saber si el consistori continua en números verds o per contra tanca l’exercici amb dèficit.

La sessió, que començarà a les 8 i serà transmesa en directe per RP, també aprofitarà per passar balanç i valorar la passada Festa Major, un cop feta la valoració per totes les entitats implicades en la festa.