radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimecres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimecres, 18:00-19:30
Home Comarcal Una 40a de persones participen a Malgrat al càsting per una desfilada de moda

Una 40a de persones participen a Malgrat al càsting per una desfilada de moda

Comarcal Turisme

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 765 0

L’empresa pública Malgrat Turisme SL va organitzar aquest passat cap de setmana un càsting per trobar els models que  participaran a la desfilada prevista durant la Shopping Night que es farà el 17 d’octubre. 40 persones s’hi van presentar, entre elles dos nois i una senyora de 75 anys.

El consistori valora molt positivament el càsting, en el que també s’hi ha presentat persones de Palafolls, Tordera o Calella. Ara Malgrat Turisme SL, impulsora de la iniciativa,  farà la selecció definitiva dels participants, que començaran a assajar per la desfilada del 17 d’octubre.

La desfilada de moda és una iniciativa de Malgrat Turisme SL per dinamitzar el comerç local. Es farà dins la Shopping Night, que també inclourà diverses activitats complementàries, com actuacions musicals i oferta gastronòmica.

De tota manera l’oposició ha criticat aquest càsting, ja que segons la CUP es tracta d’una selecció discriminatòria, ja que entre els requisits per presentar-se havia de tenir almenys els 14 anys i una alçada mínima de 1 metre 70 centímetres.

La regidora de Turisme, Carme Ponsa, va defensar en l’últim ple aquesta convocatòria assegurant que no es demanava cap talla mínima per participar en el càsting.

El consistori no ha especificat quantes persones han passat el càsting i per tant, quantes persones desfilaran el proper dia 17.