radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Sessións DJ localsDissabte, 00:00-02:00
Home Cultura Malgrat celebra diumenge el seu 41è Aplec de la Sardana

Malgrat celebra diumenge el seu 41è Aplec de la Sardana

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 651 0

La tradicional activitat torna aquest primer cap de setmana d’octubre i ho fa com és tradicional el diumenge al Parc de Francesc Macià.

Enguany l’aplec compta amb 3 cobles; la Ciutat de Girona, la Jovenívola de Sabadell i la Principal del Llobregat que oferiran una 30a de sardanes en dues parts. Una al matí a partir de 2/4 d’11 i la segona a la tarda, a partir de 2/4 de 4.

Tot i això la celebració començarà demà dissabte amb un concert al centre cultural i a càrrec de la Jovenívola de Sabadell i que també inclourà un recital de poesia.

Ho expliquen la Montserrat Clapés i en Joan Bigas de l’Agrupació Sardanista La Barretina, qui s’encarrega del certamen.

La trobada, si el temps ho permet, es farà al Parc de Francesc Macià i l’organització ha previst un servei de transport entre el centre del poble i el parc, per facilitar l’accés a tothom. També hi haurà servei de bar durant la jornada.

La intenció de La Barretina era poder oferir 4 cobles, com s’havia fet en altres anys, però que es va deixar de fer per qüestions econòmiques. Finalment una de les cobles previstes va declinar l’oferiment de La Barretina i finalment seran 3 cobles. Tot i això Clapés explica que el proper any sí seran 4 les formacions musicals contractades per l’Aplec de Malgrat.

En cas de mal temps, l’Aplec es faria igualment, però al Pavelló d’esports de Malgrat de Mar.