radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

PelutsDilluns, 14:03-15:00
Home Breus Pineda vol superar les 440 donacions de sang aquest divendres

Pineda vol superar les 440 donacions de sang aquest divendres

COMPARTEIX-HO
, / 524 0

El municipi maresmenc acull una nova edició de la Marató de donació de Sang que organitza periòdicament el Banc de Sang i Teixits. Aquest cop es busca apropar-se al màxim a les 500 donacions, tot convertint la jornada en una festa on hi participen entitats, institcions, empreses i particulars. Si s’assoleix la xifra, Pineda es convertiria en una de les ciutats on més extraccions es registren. Una quinzena d’entitats ja consten com a col·laboradores amb la marató, que començarà a les 10 del matí al casal d’avis de la Plaça de les Mèlies i s’allargarà fins les 10 de la nit. A la tarda també es podran fer donacions a la unitat mòbil que hi haurà ubicada a la plaça del Pilar de Poblenou.