radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimarts, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimarts, 18:00-19:30
Home Política Els partits de PLF organitzen carpes informatives durant la campanya  electoral

Els partits de PLF organitzen carpes informatives durant la campanya  electoral

Política

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 586 0

El proper 27S prop de 7000 palafollencs estan cridats a votar el nou executiu català. Els partits, conscients de la importància dels propers comicis catalans, han decidit fer diferents carpes informatives al nostre municipi per explicar els seus projectes i sobretot esclarir dubtes  al votants.

Més enllà del tradicional eix esquerra-dreta,  el fet sobiranista estarà molt present en aquests propers comicis i els partits s’afanen per explicar els seus programes i la viabilitat o no d’un possible nou estat català.

La coalició de Junts pel Sí organitzarà carpes informatives aquesta tarda a la plaça del Fòrum Palatiolo. Una taula que es repetirà els propers dilluns i dimecres, i demà dissabte es farà també un acte polític al barri de St Lluis per acostar les propostes que presenten conjuntament  Convergència i Esquerra.

Ciutadans també fa campanya a PLF amb carpes informatives. N’han fet aquest matí a la plaça del fòrum Palatiolo, mentre que dijous  se’n farà una altra el proper dia 24, també al matí, a la plaça de les Valls d’Ax.

El  PP ja ha fet una carpa informativa a St. Lluís, i aquest divendres seran a la Plaça Mas Tit fins les 10 de la nit. Diumenge al matí, visitaran el barri Sant Lluís, i el divendres 25 de setembre se’ls podrà trobar a la plaça de Poppi.

Altres partits, com ICV-EUiA a PLF  o el PSC no han anunciat actes polítics per aquesta campanya electoral per a les eleccions catalanes del 27S.

Una campanya  que enfila el 2n cap de setmana. A Blanes hi haurà 2 actes de primer ordre aquests dies. Tots dos es concentren en diumenge a la tarda. Un el protagonitzarà Pablo Iglesias que acompanyarà a Lluís Rabell, el candidat de Catalunya Sí que es pot, en un miting al passeig de Mar.

El candidat de la CUP, Antoni Baños, serà amb Benet Salellas a la plaça d’Espanya, en el que serà un dels principals actes de campanya a les comarques de Girona de la formació.