radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Breus Lloret acull un festival de Cançó Mediterrània

Lloret acull un festival de Cançó Mediterrània

COMPARTEIX-HO
, / 563 0

La 5a edició del Festival Internacional i Concurs de Cançó Mediterrània que ha arrancat avui, converteix Lloret de Mar, novament, en la seu d’un dels principals certamens internacionals de música de cant coral europeus.

En aquesta edició del festival, que es fa del 16 al 19 de setembre, hi participen un total de 600 cantaires de 16 cors provinents de països com són Polònia, Lituània, Ucraïna, Eslovènia i Catalunya. El jurat, especialitzat en l’àmbit del cant coral, és també internacional i està composat per set persones provinents de Islàndia, Gran Bretanya, Polònia, Eslovènia, Rússia i República Txeca.