radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25-00:00
, / 789 0

La meitat de palafollencs escolten regularment Ràdio Palafolls

Ràdio Palafolls

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Ràdio Palafolls La meitat de palafollencs escolten regularment Ràdio Palafolls

Ho diu l’últim estudi d’audiència encarregat a l’empresa Infortècnica de BCN i realitzada a través de trucades al nostre municipi. Segons les dades de l’estudi, unes 4300 palafollencs segueixen habitualment la nostra emissora, el que suposa pràcticament la meitat dels habitants del nostre municipi, ja que l’estudi es centra només en el nostre municipi, sense comptar els oients d’altres poblacions veïnes.

1 de cada 7 palafollencs escolta cada dia la nostra ràdio, el que suposa un miler de persones diàries seguint la programació de la ràdio i unes 2000 persones la sintonitzen en diferents ocasions durant la setmana.

La majoria sintonitza la ràdio en horari de matí. De fet la meitat dels nostres oients es concentra al matí atrets per la música i la informació local i cultural.

adio1

L’estudi, a més, revela que de cada 100 receptors de ràdio en funcionament al nostre poble, 18 tenen sintonitzat aquesta ràdio.

Els homes són els qui més escolten RP i pel que fa a les edats, la majoria son oients d’entre 35 i 55 anys, seguit pels menors de 35 anys.

L’estudi, però, revela que molts palafollencs ja no tenen l’abit d’escoltar la ràdio en general i un 8% assegura no sintonitzar bé la nostra ràdio.