radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Mobilitat Només 1 de cada 7 cotxes usaria l’ampliació de l’autopista fins Lloret

Només 1 de cada 7 cotxes usaria l’ampliació de l’autopista fins Lloret

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 891 0

holaaaaLa Plataforma Stop C-32 ha fet públic un estudi propi que conclou que només el 14.5% dels cotxes que actualment passa per les carreteres GI600 i GI682 per accedir a la Costa Brava, serien usuaris potencials del perllongament previst de l’autopista del Maresem fins a Lloret.

L’estudi ha gravat en video els vehicles que sortien de l’autopista del Maresme en el seu final actual a Tordera i  els comparava amb els vehicles que entraven a Lloret per l’actual carretera d’accés. Analitzades les imatges i comparats els vehicles asseguren que només un 14.5% dels cotxes passaven pels dos punts i que aquestes serien els vehicles que realment utilitzarien aquest nou ramal de l’autopista.

L’estudi es va fer un divendres d’agost, per tant en plena etapa estival, quan es registren més desplaçaments en aquesta zona.

L’estudi de la plataforma contradiu un altre estudi del govern català que fixa en un 30% la reducció prevista. Aquest estudi es va fer a partir d’enquestes a conductors aturats als semàfors de Fenals.

Sigui com sigui, el govern català continua endavant amb la seva intenció de començar les obres aquest mes de setembre sense contemplar cap moratòria. Les obres volen allargar el traçat de l’autopista fins a les Alegries de Lloret, amb una carretera d’un únic carril per cada sentit de circulació.