radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal Nova dimissió al PP de Pineda de Mar

Nova dimissió al PP de Pineda de Mar

Comarcal Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1005 0

La presidenta del Partit Popular de Pineda, Ingrid Castillo, ha presentat formalment la seva dimissió  al càrrec, acompanyada d’un escrit on ha carregat contra la seva formació política, a nivell local però també fent referència a les problemàtiques existents a nivell nacional.

La dimissió de Castillo se suma a les dels exregidors populars José Tiscar Escoriza i Cèline Coronil, que van canviar de color poc abans de les eleccions municipals del maig i ara pertanyen a les llistes de Ciutadans, i a la d’Ana Martínez, ex-secretària del partit

En l’escrit, Castillo lamenta que des de la seu central del PP no es faci res per evitar els casos de corrupció, i assegura, com ja han fet altres veus crítiques amb el partit, que cal un canvi, que només arribarà amb un exercici d’autocrítica, transparència, realisme i valor. Castillo carrega contra la manca de democràcia interna al partit, exposant que els càrrecs no s’haurien d’escollir a dit ni per amiguismes.

I per la seva part, el regidor i portaveu municipal del PP, Diego Sánchez, ha dit a Ràdio Pineda que «respecta la decisió d’Íngrid Castillo», que ahir li va comunicar la seva decisió, i que li agraeix la feina feta, amb «màxim respecte per la seva decisió i els seus arguments».

Pel que fa a les crítiques d’Íngrid Castillo al partit, Diego Sánchez ha reiterat que “cadascú té la llibertat de dir o opinar sobre el que creu o veu”, com ja va fer quan el popular palafollenc Oscar Bermán va criticar algunes de les qüestions que també ha lamentat la pinedenca i que l’han portat a prendre la decisió de deixar el càrrec.
Foto de portada: Castillo i Sánchez (Ràdio Pineda)