radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home General Dos joves turistes es precipiten des dels seus balcons a Calella i Lloret

Dos joves turistes es precipiten des dels seus balcons a Calella i Lloret

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 692 0

Segons ha informat Ràdio Calella, un adolescent que es trobava passant les vacances en un establiment turístic de la ciutat maresmenca ha mort la nit d’aquest dimecres en precipitar-se al buit des del 6è pis de l’hotel on s’allotjava, situat al centre del municipi. Fonts municipals i els Mossos d’Esquadra haurien descartat la possibilitat que es tractés d’un cas de balconing, ja que el menor, un britànic de 16 anys d’edat, viatjava amb els seus pares, i no en un grup de joves. Les primeres investigacions treballen per descobrir si es tractaria d’una mort accidental o un suïcidi.

Més sort va tenir el jove de 18 anys i nacionalitat alemanya que va precipitar-se al buit des de tres pisos d’alçada, caient en un pati interior d’un hotel a Lloret de Mar. En aquesta ocasió sí es tractaria d’un cas de balconing, ja que el jove va caure quan intentava accedir a una habitació contigua a través del balcó, tot i que encara se’n desconeixen les causes.

Un cop va ser atès pel Servei d’Emergències Mèdiques, el SEM, el jove va ser traslladat amb caràcter d’urgència i estat greu a la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital Josep Trueta de Girona, on ha passat la nit.

La Policia Local va alertar de l’accident cap a ¾ de 9 del vespre del passat dimarts, i van participar-hi patrulles dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques.

 

Foto de portada: Ràdio Calella