radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimecres, 14:00 -15:00
Pre-OcupatsDimecres, 14:30 -15:00

i després

Ona MaresmeDimecres, 15:00-18:00
Inici » La previsió de pluja obliga a ajornar alguns actes previstos per aquest cap de setmana

La previsió de pluja obliga a ajornar alguns actes previstos per aquest cap de setmana

COMPARTEIX-HO
, / 754 0

La previsió meteorològica indica que per aquesta tarda-vespre es preveu l’entrada d’un nou front que podria portar xàfecs intensos. És per això, que diversos municipis s’han afanyat a ajornar algunes de les activitats que s’havia previst realitzar a l’aire lliure.

És el cas de Blanes. la sessió del cicle “Docus a la fresca” titulada “Determinants de la Salut, el Negoci de la Vida” i que s’havia de dur a terme aquest divendres s’ha posposat fins el dia 21 d’agost. És a dir, el pròxim cap de setmana.

A Calella, els Companys i Simpatitzants de Plaça Catalunya també han volgut curar-se en salut i han decidit  suspendre la revetlla prevista per aquest divendres dia 14 d’agost a la nit davant la previsió de pluges. segons comunica l’entitat, es farà el dia 28 d’agost.

Pel que fa a Malgrat de Mar, avui se celebra la segona nit del festival musical Barraques. Fonts municipals han assegurat que, tot i la previsió de pluges, la voluntat de l’organització és la de no aturar els concerts d’aquest divendres.