radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Comarcal Ultimen els detalls d’una nova Festa dels Empestats a Malgrat de Mar

Ultimen els detalls d’una nova Festa dels Empestats a Malgrat de Mar

COMPARTEIX-HO
, / 680 0

14736571287_bb98cf2f15_bLa visita nocturna dramatitzada que relata els fets ocorreguts a Malgrat de Mar durant la pesta del segle 17, torna a recórrer els carrers del municipi. Serà aquest pròxim divendres en el marc de la programació dels actes de Festa Major.

Un acte consolidat a Malgrat de Mar i que ha rebut una molt bona acceptació per part del públic. Una mostra d’això és que les més de 500 entrades que es van posar a la venda per gaudir de l’espectacle es van exhaurir en poc més d’una hora.

Joan Piña, coordinador de la Festa dels Empestats, ha mostrat la seva satisfacció, assenyalant també la contribució i difusió didàctica que fa l’activitat de la història del municipi.

La Festa dels Empestats de Malgrat de Mar compta la participació d’una quinzena d’entitats i d’un grup de més de 100 persones, entre actors, cantants, modistes, guies, guies d’acompanyants i d’altres.

La Festa dels Empestats va néixer l’any 2012.